Op zoek naar motorrijles in Amsterdam-Oost?

Op zoek naar motorrijles in Amsterdam-Oost?

Zelf was mijn grootste wens vroeger altijd om motor te kunnen rijden. Mijn vader had ook een grote vette motor. Vroeger ging ik altijd met mijn vader het hele land door met de motor. Het was altijd super vet. mijn vader ging met een vriend afgelopen zomer op motorvakantie om een trip door Amerika te maken. Helaas heeft hij deze reis nooit kunnen maken omdat hij met zijn motor een ongeluk kreeg. Wij waren allemaal super verdrietig. Zijn grootste wens was om deze reis te maken. Als hij deze reis met zijn vriend had afgelegd wou hij graag voor mijn achttiende verjaardag nog een keer gaan. Toen ik achttien werd vond mijn moeder het geen goed idee meer om mijn motorrijbewijs te halen. Zelf wou ik dit wel nog super graag. Om deze reden mocht ik van mijn moeder op zoek gaan naar motorrijles Amsterdam-Oost.

motorrijles amsterdam oost

Meer informatie

 

Toen ik bij motorrijles Amsterdam-Oost lessen heb gevolgd en uiteindelijk mijn rijbewijs heb weten te behalen was ik super blij. Eindelijk kwam mijn grote wens uit. Die vakantie daarna ben ik samen met die vriend van mijn vader terug gegaan naar Amerika om toch de reis te kunnen maken. Het was een super mooie herinnering.

Reacties zijn gesloten.