Op zoek naar een autorijschool Huissen? Neemt u dan contact op met Rijschool Simpelweg

Op zoek naar een autorijschool Huissen? Neemt u dan contact op met Rijschool Simpelweg

Bent u op zoek naar een autorijschool Huissen? Neemt u dan contact op met Rijschool Simpelweg. Waarom moet u naar Rijschool Simpelweg? U moet naar Rijschool Simpelweg omdat de instructeurs heel erg veel ervaring hebben, erg goed zijn en omdat ze heel erg vriendelijk zijn. Zo krijgt u les van iemand die kennis heeft en ook vriendelijk is. Er zijn u al veel tevreden tevreden klanten voor geweest.

autorijschool Huissen

Mijn ervaring met Rijschool Simpelweg

Mijn ervaring met Rijschool Simpelweg is heel erg positief. ik had eerst een andere rijschool waar ik totaal niet tevreden over was. Ik had een instructeur die gebrekkig nederlands sprak en 0,0 ervaring of kennis had. Toen ben ik verder gaan zoeken en uitgekomen bij Rijschool Simpelweg. Ik vind de instructeur heel erg aardig en fijn. Ik kreeg goede uitleg en ik heb mijn rijbewijs in 1 keer gehaald. Zelf heb ik 26 lessen gehad. Dit vind ik ook erg fijn want vaak hoor je van mensen dat ze rond de 32 lessen pas af mogen rijden dus ik heb ook het gevoel dat ze eerlijk zijn met lessen opschrijven en mij niet onnodig meer lessen gaven.

Reacties zijn gesloten.