Auto leren spuiten

Auto leren spuiten

Mijn zoon was binnenkort jarig en we vinden het altijd erg leuk om samen aan opknap projecten te werken. We kochten geregeld schade scooters en schadeauto’s en hij was in de loop van de jaren erg handig geworden. Ik had een aantal keren lak gekocht en hem het spuiten uitgelegd en voorgedaan maar het lukte hem echter niet om het mooi te krijgen. Hij had het spuiten dus nog niet helemaal onder de knie en het leek mij een leuk idee om hem een spuitcursus te laten volgen om het spuiten te leren. Ik ging daarom op het internet op zoek naar auto spuiten.

auto spuiten

Zoekresultaten

Ik kreeg erg veel zoekresultaten toen ik zocht naar auto spuiten. Nadat ik een tijdje had gezocht op het internet kwam ik uit op de website van Nonpaintpro. Op de website was erg veel informatie te vinden over wat het bedrijf de klanten aanbiedt. Ze bieden onder andere een erg groot assortiment aan, je hebt als klant dus erg veel keuze tussen erg veel verschillende producten. Onder het kopje cursussen zijn een aantal cursussen te vinden die het bedrijf aanbiedt. Zo bieden ze ook een cursus aan om het spuiten van een auto te leren. Dit wordt aangeboden tegen een zeer aantrekkelijke prijs. De cursus duurt 4 of 5 dagen wanneer het binnen 4 dagen niet lukt om het onder de knie te krijgen  en het eten en drinken is hierbij inbegrepen. Ik ben vervolgens overgegaan tot een aankoop van deze cursus. Mijn zoon was er super blij mee en heeft het spuiten nu volledig onder de knie.

Reacties zijn gesloten.