Banden Tilburg

Banden Tilburg

Ik had een nieuwe auto gekocht waarvan de banden aardig versleten waren. De winter kwam eraan dus ik was opzoek naar nieuwe banden. Ik woonde in de buurt van Tilburg en ik was op zoek naar een garage in de buurt. Ik wilde ook graag nieuwe velgen dus ik was op zoek naar een garage die ook velgen aanbood. Ik zocht informatie over banden en velgen in de buurt van Tilburg. Ik kwam uit op Banden Tilburg die beschikte over een groot assortiment.

Website

Onder het kopje velgen op de website stonden een aantal links. Waar je je type en merk van je auto in kon voeren. Hier verscheen vervolgens het assortiment en een afbeelding van de auto en kon je een keuze maken over welke velgen je het mooist vond.

Bezoek aan de garage

Ik bracht een bezoek aan de garage voor de nieuwe banden en velgen. De prijzen waren relatief laag tegenover andere bedrijven waar ik gekeken had. Ik besloot om ook gelijk een onderhoudsbeurt te laten doen bij banden TIlburg. Ik werd erg vriendelijk ontvangen en ik werd snel geholpen. De volgende dag kon ik mijn auto weer ophalen en ik was erg tevreden over het resultaat.

Voor meer informatie, kunt u  hier klikken.

Reacties zijn gesloten.